söndag 6 juni 2010

Nystart!


Känner att det är dags för en nystart i livet! På flera plan.

Måste ta tag i träning, matvanor osv... Så jag började med att gå en snabb långpromenad ikväll. Hoppas det kan bli en vana!

4 kommentarer:

Anna sa...

Låter bra!
Jag jobbar mot samma håll. Jag har börjat med power walks varvat med styrketräning varvat med cykling. Känns bra än så länge.
Och Linas matkasse gör mathållningen bättre, känns fräscht och nyttigt.

Synd att vi inte bor närmare varandra då hade vi kunnat kämpa tillsammans!

Kram!!!

PS. Hur har du det i sommar förresten? Kan vi inte försöka ses nåt? Äta middag bara du och jag kanske? Typ mötas halvvägs, dvs i Trosa...

Caroline sa...

Å Anna, det vore så himla roligt att träffas! Mer än gärna! Trosa låter som ett perfekt alternativ. Jag har semester vecka 28-31 men kan så klart komma någon annan dag också, om vi planerar in det.

Synd som sagt att vi inte bor i närheten av varandra så vi kunde peppa varandra! Lycka till med träningen! Hoppas vi hörs snart igen!

Stor kram!

Anna sa...

Då tycker jag verkligen att vi ska försöka få till en träff. Det var på tok för länge sedan.
Jag går ju på ledighet redan på tordag och börjar sedan jobba igen vecka 32.Så det funkar lite när som. Vet att vi ska segla vecka 30+31 så nångång under vecka 28 eller 29 kanske skulle passa bra...

Kram!

Caroline sa...

Jag har semester vecka 28-31 så då borde vi ju kunna få till något. Vi har nog en hel del att prata om :) Vi kan väl höras lite närmare och bestämma en dag.
Kramar